Τα IFS Awards στο 11ο Technology Forum καιστην Beyond Expo 2024!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το InfoDay των IFS Awards στις 25 Απριλίου στα πλαίσια του Technology Forum, όπου ο κ. Σταύρος Μαντζανάκης (Directing Manager, One Stop Liaison Office) παρουσίασε τη Δράση, ενώ όλοι οι Challenge Owners ήταν παρόντες και παρουσίασαν τις προκλήσεις τους στο κοινό. 

Στις 26 και 27 Απριλίου, στα πλαίσια της Beyond Expo 2024– εκπρόσωποι του φορέα-διοργανωτή του Διαγωνισμού, One Stop Liaison Office βρισκόταν στον χώρο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο περίπτερο 15 της ΔΕΘ-HELEXPO, όπου ενημέρωσαν επισκέπτες και εκθέτες για τα IFS Awards, ενώ στις 26 Απριλίου ο κ. Μαντζανάκης παρουσίασε για δεύτερη φορά τη Δράση,  στο  Open Coffee που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο! 

Η έκθεση ολοκληρώθηκε το απόγευμα της 27ης Απριλίου με πλήθος ερευνητών και επιχειρήσεων (νεοφυών και μη) να έχει δείξει ενδιαφέρον για το Διαγωνισμό και την επίλυση των προκλήσεων. 

Οι αιτήσεις για υποβολές λύσεων σχετικά με τα IFS Challenges θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 28 Μαΐου! Μπορείτε να δείτε το livestream του 11ου Technology Forum εδώ και να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις προκλήσεις στο site του Διαγωνισμού: www.ifsawards.eu!

Η Beyond είναι μια διεθνής έκθεση τεχνολογίας και καινοτομίας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη. Βασικός  στόχος είναι η δικτύωση μεταξύ φορέων που παράγουν και προωθούν νέα γνώση και τεχνολογία, καθώς και  η προώθηση και η ανάπτυξη καινοτομίας μέσω συνεργασιών. Το φετινό θέμα της έκθεσης αφορούσε την Τεχνητή Νοημοσύνη. 

To open coffee είναι ένα social network που πραγματοποιεί ανεπίσημες συναντήσεις startups, VC, founders και άλλων ενδιαφερόμενων, με στόχο να ανταλλάξουν εμπειρίες σχετικές με τη νεοφυή επιχειρηματικότητα. 

No Comments

Post A Comment